2014. augusztus 5., kedd

A leggyakoribb szemhéjtus vonalak és elkészítésük

Sziasztook! Ma a leggyakoribb szemhéjtus vonalakat fogom nektek bemutatni . Ezekhez tényleg nem kell más csak szemhéjtus és a szemetek. Szerintem kezdjük is el .

1. A sima vonal
A szemed közepétől ahol a a színes rész van (az írisz) húzatok egy vonalat majd befelé és kifelé is hosszabbítsátok meg. Nem kell "farkincát" húzni.















2 . A cicás

Ugyanúgy csináld meg a vonalat de most húzz egy kis farkincát . Ezt többféle képpen is lehet csinálni . Én most azt magyarázom el amit én szoktam csinálni . Tépj le egy kicsi celluxot és tedd úgy a szemedhez mintha a cellux egy vonalzó lenne és annak a mentén húzd meg a vonalat hagyd megszáradni majd szedd le a celluxot.











3. Miss Manga

Ugyanúgy csináld mint az elsőnél a vonalat de most az alsó szempilláid tövénél húzz szintén egy vonalat az íriszig . Ha kleopátrásat szeretnél csinálni húzd be teljesen.Csak a szempillák tövénél húzd meg ha NEM zselés szemhéjtusod van ugyanis a folyékony szemhéjtus bele folyik a szemedbe - tapasztalat- és nagyon fájdalmas. Viszont a zselés szemhéjtus nem fog belefolyni úgyhogy csak őt tudom ajánlani


Remélem hogy tetszett a bejegyzés és hogy kipróbáljátok.Legyen szép napotok .Sziasztook! #Cseni

UI.: Petra ha minden igaz ma este fog bejegyzést írni . Puszi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése