2015. március 14., szombat

DIY sminktartó

Sziasztook! Tegnap mindentkidobálokmertmostahhozvankedvem hangulatom volt . Így találtam egy régi szemüvegtartót. Viccből elkezdtem bele pakolni sminkcuccokat . Csodák csodájára egy halom sminkcucc belefért. Itt ugrott be az az ötlet hogy kicsit kicsinosítom. Remélem tetszeni fog.

Hozzávalók:
-szemüvegtartó vagy bármilyen olyan dolog amibe beleférnek a pipere cuccaid. 
- körömlakkok















Elkészítés: Én csak bepöttyöztem de ti ragaszthattok ,festhettek rá a lényeg hogy nektek tetsszen :)
Az enyém így néz ki :D















És hogy bebizonyítsam hogy mennyi minden belefér!

Remélem hogy tetszett a bejegyzés! Sziasztook! #Cseni

2015. március 10., kedd

Turkálók vs boltok

Sziasztook! Ma egy nagyon jó témát szeretnék feszegetni . A turik vs boltokban érvelek mindkettő lehetőség mellet . Remélem tetszeni fog .

Turkálók : Alapvetően én turi párti vagyok. Imádom őket . Egyedi vagy ha ott vásárolsz . Tuti nem látsz még egy olyat az utcán mint ami neked van  Az eredeti feléért  kapsz minőségi cuccokat persze csak akkor ha minőségi turikba jársz. Sajnos ezekből is vannak a rossz minőségű boltok  de hát ilyen az élet. A bejegyzés végén mutatok képeket az én turis cuccaimról és remélem hogy kicsit sikerült titeket is el csábítani a turikba ;)

Boltok: Minőség. Viszont lehet hogy másnap a buszon találkozol egy ugyan olyan cipővel kabáttal . Ami persze nem baj hiszen nagyon jó szituációk is lehetnek ezekből. De én szeretek egyedi lenni. Sajnos 1-2 bolt egy khmm kicsit drága . Ez egy olyan harc amiben senki nem fog nyerni. Vannak a " csak a boltokba megyek turiról szó se lehet" emberek vannak a " nekem mindegy imádom mindkettő választékát " ilyen vagyok én is . És vannak a " csak a turi mert egyedi akarok lenni" emberek.
Talán tudtam segíteni nektek . És akkor végre jöjjön a ruhák ideje . Íme néhány turis cuccom amiket immádok . Hangsúlyozom ezek turkálókból hozott dolgok!



 Sziasztook! #Cseni

2015. március 9., hétfő

Clarie's mini haul

Sziasztook! Nem rég a Clarie's-ben jártam és rábukkantam 2 nagyonnagyon cuki dologra .

1., Clarie's körömlakk
 Jó minőségű körmlakkok vannak ebben a boltban amiket én immádok. Akciósan jutottam hozzá ehhez a példányhoz . Nekem nagyon bejön a színe, Vagány de mégsem fekete . Pont erre volt szükségem :) Ára : 790 ft ( nem akciósan)

Ár/érték : 4/5
minőség: 5/5
Pigmentáltság : 4/5( Kétszer kentem fel hogy elérjem a kívánt hatást)




















2., Fülbevaló
Alapból nekem minden bizsutól begyullad a fülem. Sad story :( . De ettől a fülbevalótól semmi bajom nem volt amitől nagyon boldog vagyok. Akinek nem esik le ez egy maci akinek a "masnija" egy pici kő. 1250 ft volt de teljesen megérte én úgy gondolom.
Ár/ érték:  5/5 amiért semmi bajom nincs tőle
Minőség : 4/5 Kicsit a szára ferde volt amikor vettem de ettől függetlenül minden prima


Sziasztook! #Cseni

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!

Sziasztook! 10000000000000x bocsánat hogy nem volt az utóbbi időben bejegyzés DE történt 1-2 dolog velünk / velem . Akkor beszélgessünk

1., Bevallom  meginogtam. Nem volt kamerám nem tudtam nektek semmi minőségit csinálni. Elfogytak az ötleteim DE úgy érzem feltámadtam,
2., Angol szóbelit kellet tennem ami miatt rengeteg szabadidőmet feláldoztam így a blogolás teljesen kiment a fejemből .
3., Egy kisebb magánéleti gondom is volt amiről nem szeretnék beszélni.

Háát fiuk és lányok visszatértem/visszatértünk .Hamarosan jön a bejegyzés vihar. Készüljetek . Sziasztook! # Cseni